2 שאלות בנוגע להקפאת ביציות-בת 37

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/04/2017 | 14:09 | מאת: רווקה

שלום! הרופא קבע לי פרוטקול FSH 300 LH 150 ליום. 1. האם זהו פרוטקול מתאים לאשה בת 37? לצערי ב2 השאיבות הקודמות הצליחו להקפיא רק 5 ביציות טובות כל פעם. הפרוטקול היה אותו דבר- 1.5-2 פרגובריס ליום. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להביא להצלחה גדולה יותר? האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להביא ליותר ביציות בשלות? לתת את הדקפפיטל מוקדם יותר? 2. הרופא אמר שאעדכן אותו איזה תרופות יש לי. אני ללא מימון (הקפאת ביציות) אז מאד יקר לקנות פרגובריס שמכיל את 2 המרכיבים: FSH 300 LH 150. יש לי כבר פיורגון שאני מבינה שמכיל רק FSH. איזו תרופה אני יכולה לקחת שמכילה LH 150 כדי להוסיף לפיורגון? תודה רבה וחג שמח!

1. יש באמת פרוטוקולים שונים, נראה שהרופא המטפל שלך חושב שזו הכי מתאימה עבורך. 2. לובריס.

11/04/2017 | 23:51 | מאת: רווקה

תודה רבה על תשובתך והמשך שאלה אם אפשר. 1. הרופא אמר שיש רק 2 פרוטוקולים-ארוך וקצר ואין מה לגוון בתוך הפרוטקול הקצר למרות שאחרי הטיפול השני הוא אמר שצריך לשנות משהו... אני מאוכזבת מגישה זו כי זה שוב בדיוק אותו דבר וזה לא מוכיח את עצמו. איזה עוד פרוטקולים יש בשביל הקפאת ביציות? האם כדאי לעבור רופא? 2. איזה עוד תרופה מכילה FSH וגם LH חוץ מפרגובריס? נשאר לי גם הרבה מנופור מולטידוז. זה גם מתאים? תודה והמשך חג שמח!

1. אולי תנסי פרוטוקול קצר עם אלונבה או שילוב של דקאפפטטיל עם אורגלוטראן (פרוטוקול קומבו). 2. מנוגון ומנופיור. כך שמנופיור גם מתאים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית