תוצאות של E2 ופרוגסטרון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/10/2001 | 14:36 | מאת: פנינה

שלום פרופ' זיידמן, אני לפני הפרייה ראשונה, ביום ה - 21 למחזור קיבלתי זריקת דקא 3.75 עד היום לא קיבלתי מחזור (שבוע וחצי מאז הזריקה), בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית הבוקר בדקתי את רמת ההורמונים E2 - 380 פרוגסטרון - 13.8 מה אפשר להסיק מתוצאות כאלה? כדאי לעשות בדיקת בטא? או שיש אפשרות אחרת שהפרוגסטרון גבוה? תודה מראש על התשובה פנינה

סביר שאת פשוט לאחר הביוץ ולפני המחזור, אבל אני מאד ממליץ בכל זאת לבצע בדיקת דם להריון .

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית