דלקת

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

29/11/2007 | 12:04 | מאת: וולי

ברכות על האתר. יש לי דלקות (בירך ובזרוע)שנגרמו עקב פעילות כושר. הכאב במקום לא תמידי, מורגש אחרי מאמץ פיזי או תוך כדי מאמץ.הכאב בזרוע נמשך כשנה ובירך כמה חודשים. אינני יכולה קחת תרופות נגד הכאב בגלל אלרגיה. האם דיקור יכול להעביר את הכאב והדלקת לחלוטין? .

30/11/2007 | 17:14 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום וולי אתה מתאר מקרה קלאסי לטיפול בדיקור סיני: בעיה אורטופדית, כרונית, ממקור ברור שאפשרויות הטיפול הקונבנציונלית כגון תרופות נוגדות דלקת אינן מתאימות. הדיקור יכול לטפל בבעיתך ב-2 דרכים: 1. שיכוך כאב 2. מניעת הדלקת לפציעות ספורט מקובל להשתמש באלקטרו-אקופונקטורה שזהו שילוב של דיקור עם נזעי חשמל זעירים. בהצלחה

מנהל פורום כאב ורפואה סינית