כאבים לאחר בדיקה חודרנית

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

26/05/2008 | 16:04 | מאת: רותי

שלום לך ב-16.5.08 עברתי בדיקת גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה, ששתיהן בדיקות חודרניות מאוד. מאז יש לי כאבי רגליים שלא נותנים לי מנוחה, עשיתי כל מה שאפשרי, בהתחלה לקחתי אדוויל אבל כשראיתי שזה לא עוזר הפסקתי עם זה, בשביל מה להכניס תרופות... ניסיתי ללכת לעשות התעמלות אבל שום דבר לא עוזר. כאבי רגליים מלמעלה עד למטה מקדימה ומאחורה, ומהצדדים, זה פשוט משגע אותי, לא עוזר לשבת, ללכת, או לשכב, פשוט כלום. מה אפשר לעשות??? חשוב לציין שאני סובלת מהמעי הרגיז, ובהתחלה לאחר הקולונוסקופיה היציאות שלי לא הסתדרו, וכל מה שאכלתי פשוט רצתי לשירותים, עכשיו יותר טוב, אבל עדיין יש לי כאבי בטן. בבדיקה היה רשום גסטריטיס, הבנתי שזו דלקת בקיבה ובקע בסרעפת. בכל אופן בבקשה אולי תוכל לעזור לי... תודה ויום נפלא רותי

27/05/2008 | 00:05 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רותי כאב לאחר בדיקה חודרנית אינו דבר נורמלי. במידה והכאב ממשיך, גשי לרופא המטפל והתייעצי איתו. במידה והבדיקות תקינות, דיקור סיני יכול להקל על כאבך. לדיקור יש השפעה טובה גם על תסמונת המעי הרגיז, גסטריטיס ובעיות נוספות במערכת העיכול. במידה ותרצי אוכל להמליץ על מטפל באיזור מגוריך. בברכה מוטי

27/05/2008 | 09:49 | מאת: רותי

תודה לך על התשובה המהירה האם תוכל להמליץ לי על מטפל באזור מגוריי. אני גרה בכרמיאל, חיפה רחוקה וכנ"ל גם הקריות. יש לי שאלה נוספת לא קשורה לבדיקות שעברתי. בעקבות תאונת דרכים שעברתי לפני כשנה וקצת. עברתי זעזוע מוח, ומאז יש לי מיגרנות שתוקפות אותי כל הזמן, בהפסקות, ושום דבר לא עוזר, האם יש משהו שיכול לעזור לי גם למיגרנות?? תו'דה רותי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית