אבנים בכליות ובדרכי השתן דחוף

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

22/04/2008 | 00:14 | מאת: דויד

שלום: שמי דויד ואני בן 36 בריא בד"כ (ולא מעשן) אך מאופיין כבעל עודף משקל של כ-15 ק"ג. מגיל 19 בערך סובל אני מאבן\חול בכילייה (ימנית) שלאחר התקפה או שתיים האבן יוצאת לבדה כלומר אבנים קטנות. לפני כשלושה חודשים לראשונה נפלטה מכילייתי הימנית אבן בגודל 4 מ"מ לכיוון השופכן (באישור CT) ושם היא כנראה נמצאת עד היום למרות שגילתה סימני תזוזה כביכול מה שגרם לי להתקפות ושתן דמי וכו וכו... כעת אני לפני CT חוזר שיערך בעוד כשבוע ימים ולפיו יחליטו מה הלאה , כלומר התערבות כירורגית וכו , רצוי לציין שאין לי חום או הרעה בתפקודי הכילייה .הנני פוחד פחד לא יתואר מהעתיד לבוא אם האבן תראה באותו המקום בCT החוזר ולכן שאלתי היא האם יש לרפואה הסינית משהו רלוונטי שיכול להציל אותי מההתערבות לשם הוצאת האבן והאם גם לעתיד כדי להפסיק לייצר אבנים ??? ברצוני לציין שבדיקות הדם שלי לא מראות אף פעם חריגות בחומרים שיכולים להעיד על היווצרות אבנים וכו... בקיצור מחפש נואשות למי לפנות בנושא ומוכן לשלם כדיי להינצל ממה שיש לאורולוגיה של היום להציע לפתרון בעייתי. תודה, דויד

22/04/2008 | 17:20 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום דויד לרפואה הסינית יש מה להציע בטיפול באבנים בדרכי השתן. צור קשר טלפוני לקבלת מידע נוסף. בברכה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית