כאב בטן

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

06/03/2008 | 23:12 | מאת: עדי

יש לי כאבים מתחת לבית החזה באזור הבטן התחלתי לקחת לפני כימים את הכמוסות של דר פיר החדשות שהם ויטמינים למייניהם אולי זה מה שכואב מה אפשר לעשות לעזרה ראשונה אני שותה מים חמים על נענע ולימון תודה ועדב טוב עדי

07/03/2008 | 14:09 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום עדי ראשית, ויטמינים אינם טיפול לכאב בטן לא ספציפי. גשי לרופא ע"מ לבדוק את מקור הבעיה (אולקוס, שריר תפוס, גב ועוד). כשתהיה לך אבחנה או במידה והבדיקות תקינות את יכולה לקבל טיפול ברפואה סינית. בהצלחה מוטי צ'חנובר

19/09/2008 | 18:08 | מאת: משה

יש לי כאבים באזור הצלעות בצד שמאל ולא גילו לי כלום וקשה לי לתפקד לפני זה היה לי בעיה בקיבה היה לי יציאות מרובות בבוקר וזה עד עכשיו ולא נמצה כלום האים יש פטרון לכאבים האלו .

מנהל פורום כאב ורפואה סינית