ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

30/09/2014 | 16:23 | מאת: avinur

לניר שלום, האם דיקור סיני יעיל בטיפול בסימפטום של ערמונית מוגדלת של קימות ליליות ?? אם כן האם מכבי טבעי מטפלת בזה? אני נוטל כדורים אך יש לילות שקם 3-4 פעמים.

שלום אבינור הטיפול בדיקור יעיל מאד למצב זה ואת זה אני אומר לך מניסיון !!! ולא רק מהספרות. העיניין הוא שצריך גם לשלב צמחי מרפא לטיפול, ואת זה לא יעשו לך בקופת החולים . הטיפול בדיקור יעשה שיפור אבל לתוצאות מעולות חייבים לשלב צמחים!! אני חושב שאתה צריך למצוא מטפל\ת פרטי שמשלב צמחי מרפא בטיפול שלו בנוסף לצמחים. בהצלחה. ניר סלמה

מנהל פורום כאב ורפואה סינית