תחושה של יד ימין רדומה מוקרן קצת לראש בימין

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

11/02/2013 | 19:30 | מאת: יחיאל

אני בחור בן 29 . כמה ימים שאני מרגיש כובד ביד ימין, לפעמים בכף היד לפעמים בכתף, התחושה מורגשת בעיקר שאני כותב במחשב או בנהיגה שיד ימין אוחזת בהגה, בנוסף מרגיש שזה מוקרן לעיתים לצד ימין של הראש. מה יכול להיות התופעה?

שלום בחור לפי מה שאתה כותב יש לך בעייה צווארית, כמובן שזו הבחנה ערכאית, ובלי לראות אותך זה לא רציני, אבל הייתי מהמר על זה. את העובד הרבה מול מחשב? יכול להיות שרק נתפסו שרירים בצוואר, יכול להיות שישנו נזק קל בחוליות, אבל בכל מקרה תנסה לשנות סביבת העבודה שלך , אני מאמין שמטפל טוב שייראה אותך מייד יוכל לומר לך מה המנח שיהיה טוב לך, ותוך טיפול ראשון אתה כבר אמור להרגיש הקלה. דיקור סיני או טווינא לדעתי יעשו את העבודה בצורה טובה. הבצלחה ניר סלמה

מנהל פורום כאב ורפואה סינית