סנדרום PFAPA

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

02/03/2011 | 13:49 | מאת: נועה

שלום רב, ביתי בת ה-7 סובלת כבר מס' שנים מסנדרום PFAPA. לאחרונה מס' ההתקפים עלה ל-2 עד 3 פעמים בחודש. הם לא סדירים, עם תסמינים משתנים של המחלה. רציתי לשאול, האם נתקלת בחולים במחלה שטופלו ברפואה אלטרנטיבית? האם חל שיפור? אם כן, אשמח אם תוכל להמליץ איזה טיפול כדאי. תודה.

28/03/2011 | 22:07 | מאת: מוטי צ'חנובר

היי נועה, ראשית, אני מתנצל על ההמתנה. הסינדרום מוכר היטב ברפואה סינית ומטופל בדרכים שונות, בין היתר בדיקור וצמחי מרפא סיניים. פני אלי לקבלת מידע פרטני. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית