אני אומנם סובלת מדלקת פרקים שגרונית ופיברלגיה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

15/04/2010 | 23:54 | מאת: ARUI

ושלחו אותי מרפאת כאב . אני מטופלת במטטרוקטאט בזריקה ב15 מיליגרם פעם בשבוע. וכדור זסלוזפרין משהו כזה 3 ביום. היתה תקופה ארוכה שהיתי מאוזנת והיה בסדר .ןפתאום לא מבינה מה קורא לי .למרות כל הכדורים . למרות שאני מקבלת למיקטל למצב רוח ווולבוטרין 2 ביום . כי כשיש לי כאבים אני מתיאשת לגמרה אין לי כוח סבל .כי הכאבים נוראים שפוגעים לי בתפקוד היום יום אני לא עובדת בגלל מה שאני סובלת .כי הידיים מתעיפות לי יש לי ב12 מיפרקים שגרונית . וכשיש כאבים לוקחת אטופן. סליחה שעירבבתי כמה דברים כי מה קשור למה במחלות האלה . הכאבים שעכשיו יש לי הם פתאום כמה בבוקר כאב חלש חלש. ואחר כך מחמיר שמגיעה למצב שלא יכולה ללכת. ופתאום בעוד יומיים כאב בכפות ידיים לא יכולה לעשות כלום. השאלה האם מרפאת כאב שיכת לפיברלגיה . וגם עד עכשיו לא אמרו לי בפירוש שיש לי פיברלגיה רק רושמים . אז ממה הכאבים האלה מהפרקים מפיברומלגיה לא יודעת מה עובר עליי. היתי מרפאת כאב הימליץ על שיאצו .וגם לקחת מיד שרה טסט וכדור שיתן לי מגנזיום וויטמין אי

19/04/2010 | 15:10 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב את מתארת תמונה מורכבת ולכן לא אוכל להתייחס להכול. דיקור סיני הינה שיטה להורדת רמת הכאב ולשיפור איכות החיים. יש לה השפעה על תהליכים פיזיים ונפשיים במקביל ולכן אני סבור שאת יכולה למצוא מענה בשיטת טיפול זו. אין זה קסם! ברם, מספר טיפולים יכולים לשפר את איכות החיים שלך. למידע נוסף את מוזמנת לפנות אלי 050-6791001 בברכה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית