כאבי אוזנים\ודלקת מפרקי הלסת מה ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

20/01/2010 | 22:52 | מאת: רוני

לכבוד מוטי ציחנובר מזה כמעט שבועיים הנני סובל מכאבי אוזנים(זה התחיל לאחר שהכנסתי עמוק כנראה אוזניות של פלאפון לאוזנים לשמוע הרצאת לימודים.תוך 3 שעות הרגשתי כאב.הייתי אצל רופא ולסת שטען שיש לי דלקת מפרקים קלה ונתן לי כדור ארטופן 200 מ"ג ל 10 ימים.לשיכוך כאב.כאבי ראש שהיו לי בהתחלה הפסיקו.מצד שני כאבי האוזנים במיוחד מצד שמאל חזרו פתאום ובמיוחד בערב,או במהלך היום.הייתי שוב אצל הרופא והציע שאקח כדור אסיול(עם תופעות לואי).כיצד ניתן לפתור את העניין?(מעולם לא סבלתי מכאבי אוזנים,או דלקת מפרקי הלסת) אודה לעזרתך רונן יום קסום ופורה

22/01/2010 | 13:19 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רוני במידה והטיפול התרופתי אינו מקל על הכאב ניתן לנסות להיעזר בדיקור סיני. הדיקור מוריד את רמת הכאב ועוזר במצבי דלקת שונים. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית