כאבים בצד ימין מהגב (מתחת לשכם) לכיוון החזה.

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

14/01/2010 | 10:41 | מאת: גל

שלום בת 39, לפני כשנה כאשר הייתי בחודש תשיעי להריוני תקף אותי בלילה כאב חד מתחת לשכמה ימנית כאשר הכאב מקרין לכיוון החזה (צד ימין), הכאב היה חזק מאד כמו משהו שנמתח ואז נקרע. יומים לא יכולתי לזוז - חששתי לקחת משככי כאבים בגלל ההריון, לאחר מספר ימים הכאב פחת אבל לא נעלם. עד הים שנה אחרי, אני סובלת מכאבים בנקודה הספציפית. פניתי למספר רופאים (אורטופד, ראומטולוג,כללי), עשיתי פיזיותרפיה, צילום גב ומיפוי עצמות, בדיקות דם והכל תקין מלבד תוצאת אחת של ANA חיובי. שנאמר לי שאין קשר לכאבים. אני אובדת עצות וכך גם הרופאים. אודה לך על כיוון מסוים ועצה טובה. תודה

16/01/2010 | 22:33 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום גל במידה והבדיקות תקינות פני למטפל בדיקור סיני או עיסוי רפואי כל שהוא (שוודי, טווינא). נסי לפחות 5 טיפולים. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית