רגישות יתר לקור

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

01/01/2010 | 00:31 | מאת: תמארי

שלום רב.אני בת 35, כל חיי סבלתי מדלקות גרון חריפות חוזרות.בעיקר בחורף אני יותר סובלת מהתופעה בשל רגישות יתר לקור.ככל שקר יותר בחוץ, לא משנה אם אני נשמרת ועוטפת את עצמי בצעיפים ומחממת את הצוואר בשנה האחרונה בצד השמאלי שלי הבלוטות נפוחות תמיד כשאני חשופה לקור או אוכלת משהו קר, שותה משהו קר ואם אני עושה את האחרונים תוך שעה אני עם דלקת גרון חריפה ביותר.לאחרונה קיבלתי מהרופאה תרסיס כנגד הנפיחות בבלוטות כי כמעט נחנקתי כבר פעם אחת.כואב לי כשאני בולעת על בסיס יומיומי כשקר.מה עליי לשעות? איך אפשר לחיות כך?הרי חצי שנה חורף ובכל פעם בה אני יוצאת החוצה ישר מצבי מוחמר.בקיץ זה עובר לגמרי.אף פעם הרופא אף אוזן גרון שלי לא שלח אותי לבדיקת שקדים אם להוריד אותם והרגישות יתר שלי דווקא בצד שמאל לאחרונה מטרידה אותי.אני ימנית אגב. אם זה משנה משהו.מה עליי לעשות? אני לוקחת גרון היל הומאופתי לכאבי גרון וזה לא ממש מצליח לסייע.

02/01/2010 | 18:10 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב ראשית, כדאי למצות את הבירור הרפואי. את מוזמנת לנסות טיפול משולב בדיקור סיני עם צמחי מרפא. מטרת הטיפול היא לחזק את רמת האנרגיה בגופך ואת המערכת החיסונית-שכן את נוטה להגיב בקיצונית למזג האויר. הטיפול בצמחים כגון ג'ינסנג, אסטרגלוס ועוד יכולים לחזק אותך ולמנוע חולי. פני אלי לקבלת המלצה על מטפל באזור מגורייך. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית