כאבים

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

01/10/2009 | 13:17 | מאת: ימית

שלום רב לאחרונה אובחן אצל אמי וירוס זוסטר עם הרפס בבטן וכאבים עזים במקום הנגוע ברצוני לברר איך ניתן להקל על הכאב של הרפס זה ללא הזרקת חומר להרדים את העצבים באיזור הנגוע. למי/לאן עליה לפנות כדי לדעת יותר על וירוס זה בברכת שנה טובה וחג שמח ימית

02/10/2009 | 11:19 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב הרפס זוסטר הינו זיהום ויראלי התוקף את מוצא העצב ומתפשט לאורכו, בעיקר אצל קשישים ומאופיין בכאב עז ושורף לאורך העצב. דיקור סיני יכול להוריד את רמת הכאב ולשפר את איכות החיים של אימך. יתרון נוסף של השיטה היא בהתאמתה לכל סוגי האוכלוסיה ומיעוט תופעות הלוואי של הטיפול. להמלצה על מטפל באזור מגוריך פני אלי בדוא"ל: [email protected] חג שמח מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית