כאב בגב

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

13/09/2009 | 11:59 | מאת: אבי

שלום, לפני כשבוע הייתי בטיפול ניסיון של שיאצו מקופת החולים (בעקבות מבצע שהיה אינני סובל מבעיה כלשהי) במהלך הטיפול המטפלת הוציאה לי 'קנאקים' מהגב תוך כדי שאני שוכב על הבטן והיא מושכת את העור מעל לכל חולייה לדבריה היא משחררת את הגז שמצטבר בין החוליות, מאז הטיפול יש לי כאבים באזור אחת החוליות בגב התחתון כשאני מבצע תנועות מסויימות, האם יכול להיות שנגרם לי נזק כלשהו? האם יכול להיות שמדובר רק בסוג של רגישות במקום? תודה אבי

13/09/2009 | 22:25 | מאת: מוטי צ'חנובר

למיטב הבנתי אין מדובר רק ברגישות. ממליץ לך למצות את הבירור הרפואי עד תם לקבלת אבחנה ברורה.

מנהל פורום כאב ורפואה סינית