סובל מכאב כרוני ...מזה שנים האוריינטציה אפיגסטרי

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

05/09/2009 | 17:14 | מאת: דור ג.

שלום 46 סובל מכאב כרוני ...מזה שנים (10) האוריינטציה אפיגסטרי/חזה נתגבר מאד בימים אלו ...(ככל הנראה גם בשל סטרס.... ללא אבחנה כלשהי !!! וללא טיפול !!! ברקע: בקע סרעפתי...קטן אבחנת בריום...? אבני מרה- טענה א-סימפמתי ! עצירויות -נטייה מלאות / תפיחות/גזים מעי רגיש/רגיז ....? סטרס .... לאן לפנות כל המרפאות מכונים אלהים פניתי ללא אבחנה ....!!! היפריקום ? דעה ? הידרוקולון ...? רופאי הגסטרו טוענים ...חסר משמעות אודה הכוונתי !

05/09/2009 | 22:05 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום דר הגעת למקום הנכון! התופעה שאתה סובל ידועה היטב ויש טיפול מצויין באמצעות דיקור סיני או צמחי מרפא. אישית ממליץ להימנע מטיפול הידורקולון. היפריקום הינו צמח היעיל לאנשים הסובלים מדכאון קל עד בינוני. האם אתה סובל מדכאון? צור קשר למידע נוסף: [email protected] בברכה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית