תשישות לאחר כריתת רחם

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

05/09/2009 | 01:19 | מאת: איריס

שלום. אני בת 46, עברתי ניתוח בטן לכריתת רחם בשל מיומה גדולה שגרמה לכאבים חזקים. יומיים לאחר הניתוח נתגלה שתף דם פנימי נרחב שנוקז ידנית. ההמוגלובין ירד רק מעט מתחת לנורמלי, קיבלתי אוגמנטין לשבוע ולא נדרשה התערבות נוספת . כיום, 40 יום אחרי, לאחר שנראה היה כי תהליך ההחלמה מתקדם יפה, בשבוע האחרון רמת האנרגיה צנחה דראסטית וחזרו הכאבים שאיפיינו את השבועיים הראשונים. בקושי יש לי כוח ללכת 200 מטר. האם יש איזו שהיא דרך להחזיר לגוף את מאגרי האנרגיה שנלקחו ממנו בעקבות הכריתה של הרחם ובעקבות הטראומה לגוף? האם מה שאני מרגישה עכשיו נחשב "הרעה" או שזה צפוי כחלק מההחלמה? אודה לכל מענה. איריס.

05/09/2009 | 22:02 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום איריס ראשית, במידה ואינך חשה בטוב גשי לרופא המטפל על מנת לוודא שהכל בסדר. ניתן ניתן לטפל בתחושת התשישות והעייפות ולשפר את איכות החיים שלך. יעוץ תזונתי עשוי לעזור גם כן. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית