לחץ חזק ברכות משני צידי הראש

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

15/08/2009 | 20:27 | מאת: סיגל

שלום רב, אני בת 43 עם הסטוריה רבת שנים של מגרנות. מזה כמה חדשים אני סובלת מלחץ בשני צידי הראש. לחץ חזק ברכות ותחושה של צבטות ושל תפוס בשני הצדדים. זה לא כאב של מגרנה אלא הרגשה של לחץ בצדדים. אני מנסה לעשות הרפייה ונשימות על מנת לא להלחץ אך זה לא ממש עוזר.אודה לעזרתכם.

15/08/2009 | 21:36 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום סיגל בכל מקרה של כאב ראש מסוג חדש שלא היה בעבר כדאי להיבדק ע"י נוירולוג ליתר ביטחון. במידה והבדיקות תקינות כדאי לטפל בדיקור סיני על מנת להקטין את עוצמת ותדירות ההתקפים באופן משמעותי. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית