כאבי פרקים ועייפות

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

07/08/2009 | 13:15 | מאת: יעל

אני בת 52. לא מחזור כבר חצי שנה וללא תופעות מיוחדות לגבי גיל המעבר. מזה זמן אני חשה כאבים בפרקים ועייפות וחוסר אנרגיה. יש לציין שעברתי בדיקות קרדיולוגיות וכן בדיקות דם וביקור אצל ראומטולוג ולשוא - אף אחד לא מוצא מחלה "אמיתית"...אני די מתוסכלת ומקווה שאולי תוכל לתת לי פתרון מסויים לבעייה.

08/08/2009 | 22:51 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום יעל אני חושב שכדאי לנסות טיפול ברפואה סינית: דיקור וצמחי מרפא סיניים. ההצלחה תימדד בשיכוך עוצמת הכאב ותדירותו, בתחושת העייפות ובשיפור איכות החיים שלך. אני מאמין שתוכלי לדעת תוך 6 עד 10 טיפולים האם את מרגישה טוב יותר. כדאי למצות את הבירור הרפואי. חפשי מטפל בקרבת איזור מגוריך. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית