מקרה נדיר

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

12/05/2009 | 15:03 | מאת: nina

אדם צעיר בן 40 שעבר מנינגיטיס אספטית -מקרה נדיר!והסתבך וכתוצאה מכך נמצא קרע של המנינגים עם דלף של נוזל חוט השידרה csf הוא עבר blood patch מזה 3 פעמים עקב כאבי ראש כרוניים ממקור עיצבי עד היום לא מצא הבחור מזור לכאביו לאחרונה הוצע טיפול עפ מגנזיום ולידוקאין האם טיפול זה מוכר? מה סיבוכיו? והאם הוכחה יעילותו?

14/05/2009 | 20:17 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום נינה המקרה שאת מתארץ מוכר. טיפלתי בעבר במספר מקרים כאלה באמצעות דיקור סיני, כאשר חלקם חוו שיפור בכאבם. אינני רוצה לפרט על הטיפול הרפואי ואני סבור שניתן לנסות דיקור סיני. הטיפול עשוי לעזור, בטוח ביותר ואינו סותר טיפול תרופתי. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית