התייעצות דחופה!

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

11/04/2009 | 11:09 | מאת: ארז

שמי ארז, בן 26. לפני 4 חודשים אחרי חודש וחצי של ריצות בחדר הכושר היו לי כאבים בקרסוליים שהתחזקו עם הזמן ועלו לברכיים. בצילום CT היה כתוב שזה נראה כמו שברי מאמץ. במיפוי העצמות היה כתוב: ממצאים: קיימות קליטות מוגברות דיפוזית בקרסוליים דו"צ, בולטת במדיאל ולטרל-מלאולוס דו"צ, ובמדיאל קונדיל בטיביה דו"צ. סיכום: קליטות מוגברות כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים או דלקתיים לקורולציה קלינית ורדיולוגית. שתי הקרסוליים שלי עם בצקות, מתנפחות בעמידה ממושכת ועם הזמן הופיע תחושה של חום שעולה מהקרסוליים כלפי מעלה. האורטופד אמר לי שאני יכול להמשיך להתאמן רק חצי גוף עליון בחדר הכושר. התאמנתי יומיים ואז התחילו לי הסימנים האלה גם במרפקים והתפשטו בכל הגוף העליון. כיום כל הגוף שלי חם, שורף, דוקר, כואב, ויש גירוי מחיכוך עם הבגד (למשל שיש לי גרב על הרגל או שאני לובש ג'ינס) הייתי אצל כל כך הרבה רופאים וכל כך הרבה בדיקות ולא יודעים מה זה! בבקשה תנסו לעזור לי! האם זה יכול להיות CPRS RSD ?? או פיברומיאלגיה????? או משהו בעצבים??

22/04/2009 | 22:25 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום ארז צר לי אך אינני יכול לייעץ לך ללא אבחנה ברורה של הרופא המטפל. במידה ואין אבחנה, כלומר כל הבדיקות תקינות ניתן לשכך כאב באמצעות דיקור. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית