מכה בראש איך יכולה לסייע רפואה סינית

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

05/04/2009 | 20:56 | מאת: איריס

למוטי מנהל הפורום כיצד מתייחסת הרפואה הסינית לכאב במיוחד באיזור הראש וכיצד יש אפשרות להעזר בה כדי להפחית ולמגר את הכאב? בעלי מזה חודשיים ויותר סובל מכאב עמום באזור כל פעם אחר בראש עקב מוט ברזל שנחת על ראשו,האם לדעתך מדובר בחבלה גולגלתית? אודה לעזרתך חג שמח לך ולמשפחתך

07/04/2009 | 21:13 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב ראשית יש לשלול זעזוע מוח או נזק אחר בבדיקת נוירולוג. במידה והבדיקות תקינות, ניתן לשכך כאב באמצעות מספר טיפולי דיקור. בהצלחה וחג שמח מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית