כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

21/01/2009 | 14:49 | מאת: גלי

אני בת 38 מזה חצי שנה סובלת מכאבים בחזה , בצד שמל קרוב יותר לוושת. הכאב מופיע ביקר כשעה אחרי האוכל. עשיתי המון בדיקות: גאסטרו, בדיקות לב, בדיקת מעמץ, בדיקות דם, צילומים אורטופדיים ו הכל תקין. הכאב מופיע רק בשעות הים . בלילה אין כאבים. לפני כחודש היתחלתי לקחת "לנטון" לפני ארוחת צהוריים ואם אני לוקחת כדור אז אין לי כאבים ואם לא עז הכאב חוזר. מה אני יכולה עוד לעשות ? האם יש מקום לטיפול ברפ%E

22/01/2009 | 22:54 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב מדבריך ומהתרופה אותה את נוטלת אני מבין שאת סובלת מכיב בקיבה או בתריסריון. במצב זה, הדיקור פועל להורדת הפרשת חומצות בקיבה ושיפור יכולת ההחלמה של הכיב. אני סבור שדיקור סיני יכול לשפר את מצבך. בהצלחה ושבת שלום מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית