כאב גב תחתון שמקרין לעצם הזנב

דיון מתוך פורום  כאב ורפואה סינית

06/09/2008 | 12:05 | מאת: סיגל

אני בת 40 וסובלת מזה שנתיים בכאבים בעצם הזנב יושבת הרבה מול מחשב ביצעתי CT גב תחתון והופיע שיש בלט דיסק בחוליה L5 -S1 + לחץ על שק התיקאלי. במשך השנתיים הזריקו לי פעמים סטרויידם לעצב הזנב נתן לי שקט לחצי שנה ושוב חזר. השבוע שוב ביצעתי CT עקב החמרה בכאבים ויצא שוב אותה התוצאה הגעתי לאורטופד והוא טוען שיש לי כבר פריצה דיסק כל הנוזל יצא החוצה . הטיפול שקיבלתי הוא אטופן 600 פעם ביום שבוע כן שבוע לא למשך חודשיים לשים חגורת גב ולנוח הרבה. וביקש ממני לא ללכת לכירופרקט ולא לבצע שום זריקת סטרויידים או אפידורל. אבקש עזרה האם דיקור יכול לעזור בהקלת הכאב. האם החוליה הזו כך משפיעה לכיון עצם הזנב . אני מאוד אודה למתן תשובות מכיוון שמרגישה שאין לי איכות חיים מהכאב המנג'ס . תודה סיגל

07/09/2008 | 00:01 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום סיגל דיקור סיני הינה שיטה יעילה לשיכוך כאב שמקורו בבלט או פריצת דיסק. במקביל למעקב ע"י אורטופד אני ממליץ לך להשלים סדרה של 10 טיפולי דיקור. בהצלחה מוטי

מנהל פורום כאב ורפואה סינית