הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

07/02/2008 | 06:49 | מאת: אורן

ד"ר חי שלום, ישנם שדיים שלאחר הגדלה העור נראה מאוד מתוח, דומה לשני כדורים העומדים להתפוצץ{אני מצטערת על התאור}, כיצד ניתן למנוע זאת...? מה סוג השתל שיתאים בצורה הטובה ביותר לאמיתי?

20/02/2008 | 11:42 | מאת: ד"ר נועם חי

לכל עור יש את מידת הגמישות ויכולת המתיחה שלו. בבחורות צעירות ובפרט כאלו שלא חוו היריון ולידה הרקמות ה"בתוליות" נוקשות ומוצקות יותר. כאשר מנסים במקרים אלו להחדיר שתלים גדולים ולפעמים אפילו בינוניים העור נמתח מאד והתיאור יכול להיות דומה למה שתיארת כאשר מזהים זאת מלכתחילה יש לבחור בשתלים לא גדולים ולהסביר מראש שתחילה העור נראה מתוח מאד והשד במבנה "כדורי" ובד"כ עם הזמן העור מתרכך ועובר הרפיה והתוצאה הקוסמטית משתבחת...

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים