הגדלת חזה סיכונים

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

21/03/2013 | 12:23 | מאת: שירן

לגבי הסיכונים הכרוכים בהגדלת חזה.. האם התקשות קופסית קשורה לסוג השתל כיוון שהבנתי שהחלפת השתל פותרת את הבעיה והאם יש גם קשר לאופן ביצוע הניתוח- מעל או מתח לשריר? שאלה נוספת היא האם יש השפעה של קור על השתלים? ואני מתכוונת לקור. ושאלה אחרונה היא מהו בדיוק קפל שנוצר בשתל וממה זה נגרם? שירן

26/03/2013 | 12:21 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום שירן הקופסית היא תגובה טבעית של הגוף לשתל, ונוצרת תמיד. עובי הקופסית תלוי בתגובת הגוף לשתל. ככל שהקופסית עבה יותר כך השתל נמוש נוקשה יותר וגם השד יותר נוקשה ופחות נעים למגע. סטטיסטית, שתלים מחוספסים, ומיקומם מתחת לשריר, מקטינים (אך לא מורידים לאפס) את הסיכוי לקופסית עבה,פחות גמישה ויותר מורגשת. שתלים מצופים בפוליאורטן אמורים למנוע הוצרות קופסית עבה. -קור, גורם כנראה להתכווצות הקופסית, התקשות השתל ואף לכאב. מקום מחומם או בגדים חמים פוטרים את הבעיה. -כדי שהשתל יתן תחושה רכה וטבעית יותר, הוא מלא בג'ל רק בחלקו, לכן נוצרים במעטפת קפלים שמורגשים במיוחד אצל נשים רזות עם עור דק מאוד.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים