צוואר רפוי

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

23/12/2012 | 20:40 | מאת: אוריין

מהם הסיבונים ממתיחת צוואר.מהו זמן ההחלמה ומה העלות לניתוח זה?

25/12/2012 | 08:36 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום אורין הסיבוכים שיכולים להיות אחרי ניתוח מתיחת צואר הם: דימום, הצטברות קרישי דם - המטומה,פתיחת תפרים, נמק של העור (במיוחד אצל מעשנים). הצטברות נוזלים- סיארומה, פגיעה בתחושה, נשירת שיער הזקן (אצל גברים). איסימטריה בין הצדדים, צלקות גסות ועבות. זמן ההחלמה אחרי הניתוח הוא בין שבוע לעשרה ימים. בקשר לעלות הניתוח , הרופא שתפני אליו, לאחר בדיקה יחשב לך את עלות הניתוח. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים