העצם באף זזה טיפה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

20/12/2007 | 23:44 | מאת: עצם-זזה

שלום, לפני כמה שנים קיבלתי מכה חזקה באף, היה לי כאב אבל לא היתה לי נפיחות בכלל. הכאב הפסיק אחרי כמה שבועות. שמתי לב שהעצם באף שלי טיפה זזה הצידה. שמעתי שבשביל לתקן את זה צריך לשבור את האף בניתוח שוב. המחיצה שלי בסדר גמור ואני נושם בלי שום בעייה כלל. אני רוצה לדעת אם המנתח שובר לי את האף ומקבע אותו שיהיה ישר בניתוח וזה כל הפרוצדורה? אחרי הניתוח האף חבוש או שיש רק 'סרט על האף'. כמה זמן אחרי שהכל בסדר ואפשר לחזור לעבוד? וכמה זמן עד שאפשר לחזור להתעמל?

23/12/2007 | 12:59 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

ניתן לסדר את הסטייה בלי לפגוע בנשימה וזה כולל שבירה מחדש של העצם. יש סד גבס לשבוע וחוזרים לעבודה אחרי שבוע. לפעילות פיזית חוזרים בין חודש לשלושה אחרי הניתוח. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית