ניתוח לאף נאה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

27/03/2015 | 23:47 | מאת: יפעת

שלום ד"ר קריכלי, אני מעוניינת לעבור ניתוח ליישור מחיצה (וגם יישור האף מבחינה חיצונית), הצרת האף (חלק גרמי בעיקר נראה לי) ויישור גבנון קטן ביותר מבלי לגעת בקצה האף או לשנות את הזוית שלו. הייתי רוצה גם לקצר מעט, אבל על זה אני יכולה לוותר. האם ניתוח כזה נחשב קשה לביצוע? האם תתקבל תוצאה סבירה למראה (אני מפחדת מאוד להרוס את הקיים הסביר מאוד). הייתי בשמחה מגיעה לייעוץ וניתוח אצלך אבל אין באפשרותי הכלכלית וקשה מאוד למצוא מנתח מתאים ומומלץ. תודה רבה!

28/03/2015 | 14:05 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

שלום יפעת. במקרה שלך מדובר בניתוח מורכב משני ניתוחים, שילוב רפאוי עם אסתטי. איני נוהג לדרג ניתוחים כקלים. מבחינתי כל ניתוח מצריך מיומנות גבוהה ואחראיות מצד המנתח. גם במקרה שלך ניתן להשיג תוצאה יפה. כמובן, הדבר תלוי בניסיונו ומיומנותו של המנתח.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית