צבא - 4 חודשים אחרי ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

28/04/2014 | 19:43 | מאת: אביאל

ד''ר קריכלי שלום אני אמור להתגייס עוד 14 יום בערך , יכול להיות שאני התגייס לקרבי ניראלך שיש בעיה להתגייס לקרבי זמן קצר אחרי ניתוח אף? יכול להיות שאני יהיה כל היום בשמש, יעשה מטווחים במקומות ללא צל וכ', זה יכול להשפיע על האף? כשדיברתי עם הרופא שלי אז בזמנו על שמש, הוא אמר לי לא להיחשף יותר מידי לשמש בשנה הראשונה, מה עליי לעשות? אני צריך עזרה בבקשה :) תודה רבה ד''ר

28/04/2014 | 23:14 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

מבחינת הזמן שחלף אין כל בעיה עם הגיוס ליחידה קרבית. במקרה של חבלה ישירה אפשר להזיק גם לאף שלא עבר ניתוח.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית