ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

25/02/2014 | 11:36 | מאת: נועה

שלום ד"ר רציתי לדעת למה ניתוח של מחיצה + קונכיות בבית חולים נעשה באשפוז של יומיים שלושה ותחת הרדמה מלאה ואילו בניתוחים הפרטיים אותו ניתוח + אסטטי נעשה באשפוז יום בלבד למרות ההמלצה של משרד הבריאות שבניתוח המערב את מערכת הנשימה יש להישאר בהשגחה 24 שעות בנוסף רציתי לדעת אם הטשטוש הוא בטיחותי? מדוע בבתי חולים לא משתמשים בהרדמה מקומית עם טשטוש בניתוחי אף? מה הסיבוכים ומה שכיחותם בניתוחי אף על סמך ניסיונך תודה רבה

25/02/2014 | 16:47 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

1.חוץ ממקרים נדירים שהסתבכו אין צורך באשפוז של שלושה ימים. בבתי חולים פרטיים עניין הוא כלכלי - שלמי יותר ימי אשפוז וישאירו אותך יותר ימים. מניסיוני אין צורך באשפוז ממושך. 2.מאז ומתמיד מעטים שלטו בצורה טובה בטכניקה של הרדמה מקומית , לכשהרדמה כללית נעשתה זמינה יותר רוב המכריע של מנתחים עבר לכללית. ואין לכך קשר באיזה בית חולים מדובר ציבורי או פרטי. 3.טשטוש הינו בטיחותי מאוד.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית