ניתוח חוזר באף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

07/02/2014 | 20:27 | מאת: דודי

שלום ד"ר, עברתי ניתוח אף לפני שלושה חודשים, היו לי פגמים קלים באף והייתי צריך התערבות מינימלית על מנת שתהיה תוצאה טבעית. בסוף למרות כל ההדמיות וההסכם עם המנתח על מה שיעשה האף שלי נותח יתר על המידה. האף כרגע נראה ממש כמו אף של ילד (פחוס וקטן מדי) בנוסף לגלישה של הגשר אני יכול להרגיש קטע באמצע האף במישוש. רציתי לשאול האם אפשרי לעבור תיקון לפני שעברה שנה, יש לי עור דק והחלמתי די מהר מהניתוח. איך שזה נראה עכשיו האף אפילו יראה עודיותר מנותח ככול שהזמן יחלוף.

07/02/2014 | 20:28 | מאת: דודי

*שקע באמצע האף במישוש

10/02/2014 | 12:16 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

ההמלצה שלי היא להמתין לפחות שנה. כעבור פרק זמן הזה האף יקבל צורה יותר סופית ויהיה ברור מה לתקן.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית