עלות ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

17/12/2013 | 21:14 | מאת: אמיר

אני כרגע עושה סקר שוק לגביי ניתוח אף כרגע אני עושה טלפונים למנתחים בגלל שאני גר בגליל ורוב המנתחים המומלצים עובדים במרכז ולא רוצה להגיע עד תל אביב בכדי לשמוע מחיר. לא נראה לי שיש צורך לשבור את העצם האף קבילתי הצעה לניתוח בעלות של כ30 אלף שקל (ההצעה הייתה ללא הבחנה אלה בטלפון ). הניתוח הוא בכדי לאזן פרופורציות באף בגלל שהטיפ קצת עגלגל ושמן מעט . האם זה הגיוני המחיר ? פשוט הרופא מאוד מרשים אותי בתוצאות שלו ואני מעוניין לשמוע האם מישהו שילום סכום כזה אסטרונומי עבור ניתוח אף . הרופא הוא צרפתי שמנתח בישראל ויש לו שם עולמי

18/12/2013 | 11:59 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

במקצועות חופשיים כל אחד קובע את גובה שכ"ט שלו. עליך לבדוק היטב למי לפנות.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית