עיניים נפוחות

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

22/06/2013 | 18:45 | מאת: רות

שלום רב, מה ניתן לעשות או להקל על מראה קשה וזקן של עיניים נפוחות ועייפות ישנה גם רצון עז מאז היקיצה ועד השינה בלילה שח רק לעצום את העיניים כמה שאפשר(לו רק ניתן)אציין כי בדקתי רופא עיניים ונוירולוג שהמליץ מעבדת שינה. אציין שיש לי את זה מאז שאני מכירה את עצמי כיום 47 הולך ומחמיר. מה חוץ מניתוח ניתן לעשות ותזונה וספורט וכו... תודה

23/06/2013 | 23:19 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

זהו פורום לניתוחי אף בלבד יש לפנות לפורום לכירורגיה פלסטית אסתטית. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית