קשיי נשימה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

12/06/2013 | 18:01 | מאת: אלי

היי דוקטור , האם סינוסיטיס יפריע לי בלעבור ניתוח אף או יגביר את הסיכון ? כיוון שישנו נחיר אחד אני מרגיש שהוא סתום לפעמים האם זה נחשב קושי נשימה או סיבה לא לעבור ניתוח אף ? האם מבקשים לפני הניתוח היסטוריה רפואית של המנותח ? צילום לעצמות האף ? או בדיקה בבית החולים במחלקת אף אוזן גרון ... ?

16/06/2013 | 23:36 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

עדיף לא לעשות ניתוח כאשר אתה סובל מסינוסיטיס פעילה בכדי לא להגביר סיכון לזיהום בניתוח, בכל בעיה אחרת בנתיב אוויר דווקא כן ניתן לבצע ניתוח לשיפור נתיב האוויר ביחד עם ההבט האסתטי של הניתוח. בהצלחה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית