שבוע אחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

14/04/2008 | 13:37 | מאת: ליז

עברתי ניתוח פלסטי+קונכיות+ מחיצה לפני שבוע אתמול הורידו לי את הגבס והאף עצמו ניראה נפוח בקצה האם זה נורמלי וכמה זמן תרד הנפיחות ואוכל ליראות את התוצה הסופית? שאלה נוספת הרופא אמר לי למרוח וזילין ולהשתמש במי מלח האם זה בסדר למרוא את הוזילין בעזרת מקלות אוזניים בעדינות ( ככה אני גם מנקה את הנזלת וקרישי הדם ) או שזה יכול לפגוע בתוצאה הסופית?

14/04/2008 | 14:12 | מאת: אלינור

שלום,לפני עשרה ימים עברתי ניתוח אף ועכשיו אני נורא לחוצה,יש ךי עדיין שטפי דם אבל זה פחות מפריע לי,מה שמפחיד זה שנחיר אחד גדול ונפוח יותר מהשני וזה גורם לו להיות יותר נמוך ועקום וחןץ מהחלק העליון של האף שקצת השתפר הכל נפוח ורחב ונראה רחב מידי וחסר צורה האם זה הגיוני גם אחרי עשרה ימים? כמה זמן עוד לחכות עד שהאף יקבל את צורתו בערך?? או שזו הצורה??. אני נורא מודאגת

15/04/2008 | 21:49 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום ליז: הנפיחות יורדת באופן משמעותי עד סוף החודש לניתוח. אין בעיה עם וזלין או מי מלח.

16/04/2008 | 10:13 | מאת: ליז

ד"ר מרקוס תודה שאלה נוספת שרציתי לשאול מתי אמורים הטפרים שבתוך האף לצאת? היום ( עשרה ימים לאחר הניתוח)ניקיתי את האף ויצאו לי חוטים בצד אחד האם זה בסדר?

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית