תחקיר לפני ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

01/12/2010 | 10:47 | מאת: זוהר

שלום, אני עורכת מחקר לפני ניתוח קוסמטי באף. הגעתי לרופא (שכמובן לא אזכיר את שמו) מומחה לא.א.ג. לאחר חיפוש באינטרנט לא ראיתי שמצויין באף מקום שהוא ברשימת חברי האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית. עם זאת מצויין אצלו שהוא באיגוד האירופאי והאמריקאי לכירורגיה פלסטית של הפנים. כיום הוא רופא בכיר במחלקת אף אוזן גרון, ניתוחי ראש וצוואר במרכז רפואי ידוע. האם זה שהוא אינו מוגדר כמומחה פלסטיקה ואף אינו מצויין ברשימת חברי האיגוד אמורים להוות סימן אזהרה? מה ההמלצה בבחירת מנתח לניתוח אף?

06/12/2010 | 08:19 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

גם רופאי א.א.ג. רשאים לעשות ניתוחי אף. מה שחשוב לדעת ולבדוק הוא לא מה התואר של המומחה אלה מה ניסיונו בניתוחי אף בעיקר מה תוצאותיו. בדקי מנותחים שלו כנסי לאתר שלו והתרשמי. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית