סוגים שונים של שטיפות אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

09/12/2020 | 00:41 | מאת: יעל

שלום 1. האם שטיפות אף מומלצות לכל אדם? 2. אם סובלים מאף יבש ודימומים (כתוצאה מיובש כנראה) באיזו תדירות מומלץ לבצע שטיפות אף? 3. יש שטיפות אף איזוטניות ויש היפרוטניות (לחברת neilmed יש את 2 הסוגים), אני מבין שההיפרוטניות יותר חזקות? אבל מה ההבדל ביניהם? מה זה עושה ומה זה? לאלו מקרים זה מתאים ולאלו מקרים האחר מתאים? תודה

אני בדרך כלל לא עושים שטיפות אף ואין צורך בזה

10/12/2020 | 23:34 | מאת: יעל

זה עוזר ליובש ודימומים מהאף? זה תורם ללחות האף או להיפך לייבוש? אני רוצה בזה בגלל אף יבש עם נטייה לדימומים וגודש בקונכיות. תודה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית