צלקת תת עורית עקב ריבוי ניתוחים

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

08/03/2020 | 08:46 | מאת: אביב

היי , עברתי בעברי 3 ניתוחי אף לא מוצלחים , האחרון לפני 10 שנים .. אני מרגיש שבצד אחד של האף העור יותר עבה מהצד השני וזה נותן לי מראה אי סימטרי כי צד אחד יותר נפוח , ראיתי מידע ברשת שיש אפשרות להזריק חומר שנקרא 5 fu בשילוב סטרואיד כדי להוריד את הרקמה הצלקתית , האם ניתן לבדוק שזו אכן רקמה צלקתית? ואם כן מי עושה טיפולים כאלו ? אשמח לתשובה ואפילו להפנות אותי לעזרה .. תודה רבה 🙏🏻

צריך לפנות לפלסטיקאי שמתמחה בצלקות

08/03/2020 | 11:43 | מאת: אביב

את מטפלת במקרים כאלו ? אם לא יש לך משהו להמליץ לי ? אשמח לעזרה ותודה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית