ניתוח אף ועגיל ספטום

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

29/04/2019 | 01:17 | מאת: עדי

היי לפני 4 שנים עשיתי ניתוח אף כולל פלסטיקה שיצא מוצלח . רציתי לדעת בבקשה האם עגיל ספטום שהוא עגיל שנמצא בקידמת האף בין שני המחיצות אף . האם זה יכול לפגוע לי ביציבות ובניתוח עצמו מבחינת נראות ובריאותית גם לאחר תקופה מאז הניתוח עצמו ? בכללי יש לי נזם באף ועשיתי לפני שבוע עגיל ספטום . לאחר שעשיתי נשאלו שאלות האם זה יכול לשבש לי את האף ואולי להזיק מעוניינת להבין האם להוריד או להשאיר אני בסך הכל מאוד מרוצה מהתוצאה החיצונית אך חשוב לי לשמור על מראה האף :) תודה רבה

29/04/2019 | 17:39 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

קיימת סכנה של זיהום עם תוצאות מאוד לא נעימות. ממליץ לותר על התענוג.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית