פגיעה באף לפני כשנה בערך

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

21/01/2019 | 07:28 | מאת: shlomi

לפני כ-שנה בערך בעבודה נפגעתי באף הפגיעה התרחשה כאשר עליתי עם הראש בפתח שאפשר להכניס את הראש רק מהצד. משום מה מבהלה סובבתי את הראש בחזרה והאף קיבל מכה יחסית חזקה הרגשתי זעזוע קל בראש לא ירד לי דם (אולי ממש ממש מעט) אך הייתה סחרחורת וכאב די חזק, אבל הכאב חלף לאחר שעה מה הסיכוי שהיה שבר או סדק כלשהו שגרם לשינוי בצורת האף ? במראה אינני מצליח להבחין במשהו חריג, אבל זה היה רגע טראומתי שכל פעם שאני נזכר בזה אני חושב שהיה שינוי כלשהו אפילו מינורי מה הסיכויים שקרה משהו גם ללא בדיקה ?

21/01/2019 | 17:55 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

אף הינו איבר רגיש לחבלות, אך לפי הסיפור אין סבירות לשבר ושינוי צורת האף.

30/01/2019 | 16:00 | מאת: shlomi

למרות שסובבתי את הראש 90 מעלות מצב שבו אי אפשר להכניס את הראש רגיל ?

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית