ניתוח אף עקב ניתוח להקדמת לסת עליונה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

19/11/2018 | 15:52 | מאת: רינה

שלום דר', עברתי ניתוח להקדמת לסת עליונה לפני כ 5 שנים, כתוצאה מהניתוח האף שלי התרחב (במיוחד כשמחייכת), הפך להיות ארוך עם קצה מאוד נפול, אסימטרייה בנחריים שגורמת לכך שהאף יראה עקום. הלכתי להתייעצות עם רופאים לניתוח אף, וכל ההדמיות שנתנו לי לא היו משביעות רצון ולפי דעתי גרמו לפרופיל מכוער יותר! .. אחרי חיפוש שעשיתי ... נראה לי שדבר הכרחי על מנת לקבל פרופיל יפה הוא "למלא" את בסיס ה columella ... בבדיקה אחרת אצל רופא בשם ידוע.. אמר לי שמה שהצעתי לשיפור הפרופיל הוא אכן נכון.. אבל בשביל לעשות את זה הוא נתן לי אחוז הצלחה של 50% בניתוח, כי לפי דבריו, הוא לא יודע אם הסחוס באף שלי יספיקו למילוי הדרוש ובמידה והניתוח לא מצליח אז לעשות ניתוח משני ולקחת סחוס מהאוזן ... אני מודה לכנות של הרופא, אבל עדין מחפשת רמת הצלחה טובה בהרבה יותר.. חיפשתי הרבה באינטרנט ולא מצאתי תמונות של ניתוחים שמשנים זווית האף על ידי מילוי הבסיס ולא על ידי "קיצור והרמת" האף שלפי דעתי לא מתאימה לי .. שאלה שלי האם נתוחים כאלו מבוצעים בארץ ? מהנסיון הרב שלך דר' האם נתקלת במקרה דומה? והאם אפשר להגיע לרמת הצלחה מובטחת גדולה משמעותית ממה שהוצע לי? ... ניסיתי ליצור קשר עם המרפאה שלך לקבוע תור לייעוץ ולא היה מענה.

19/11/2018 | 16:06 | מאת: רינה

מעלה תמונה שמצאתי ברשת שממחישה את כוונתי

19/11/2018 | 20:57 | מאת: ד"ר קריכלי אברהם

אחוז נמוך של אנשים שעברו ניתוחים אורתוגנטיים נזקק לפתרון בעיה כשלך. מנתח מנוסה יידע להתמודד עם הבעיה. באשר לרמת הצלחה - קשה לענות ללא בדיקה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית