השתלת עצם בשן מקדימה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

20/06/2018 | 12:06 | מאת: עמית

אני צריכה לעשות ניתוח אף רפואי ורוצה לשלב עם זה קוסמטי. בנוסף אני צריכה לעשות השתלת עצם לשן שליד הקדמית למעלה ולכן רציתי לדעת כמה זמן אחרי ניתוח אף כדאי לעשות השתלת עצם למעלה בשיניים קידמיות? או כמה זמן אחרי השתלת עצם אפשר לעשות ניתוח אף? האם השתלת עצם אחרי הניתוח יכולה לפגוע בתוצאה של האף אני בודקת את שתי האפשרויות ולכן אני הודה אם תוכלו לענות לי על כל השאלות

22/06/2018 | 12:36 | מאת: ד"ר אברהם קריכלי

יש להמתין עד הקליטה הסופית של השתל ואז לבצע ניתוח אף.

22/06/2018 | 16:52 | מאת: עמית

תודה על המענה. האם חודש בין השתלת העצם לניתוח האף זה מספיק זמן? או שצריך לחכות יותר זמן... ושאלה נוספת- האם כדאי לעשות ניתוח אף כאשר יש גשר אורתודונטי בשיניים? האם הגשר יכול להשפיע על תוצאת הניתוח? תודה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית