אחרי הורדת תפרים והגבס ישנו פצע חיצוני מעל האף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

18/10/2017 | 09:59 | מאת: ליאת מועלם

ב20.08.2017 נותחתי ולאחר שבוע הורדתי הגבס והתפרים הרופא שם לי על האף משחה כי היה פצע ושהגעתי לבית הבנתי שהפצע ממש עמוק . השאלות שלי ? 1. כמה זמן לערכתך צריך לעבור הפצע (חשוב לי לציין שאני אחרי הניתוח קרוב לחודשיים ) ? 2. האם תשאר לי צלקת ? תודה , ליאת מועלם

19/10/2017 | 09:47 | מאת: RE: ד"ר אברהם קריכלי

קשה לענות ללא בדיקה, אך ננסה. 1.אם קוטר הפצע הולך וקטן, סביר להניח שיחלים. 2. במידה ואין שיפור, יהיה צורך בתיקון כירורגי, באמצעות תפירת שולי הפצע או ע"י הכנסת שתל עור למקום.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית