שינוי בונוס בזמן הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

12/04/2009 | 19:16 | מאת: אסתריקה

שלום רב אנוכי עובדת בחברת האם כשנתיים וחצי מתוך זה שנה וחצי בחברת הבת. מעולם לא היה מודל קבוע לבונוסים אך בחצי שנה באחרונה הממוצע שלי עמד על 4.5 אלף בונוס. לפני כחודשיים כשאני בסוף חודש רביעי אושרה לי העלאת השכר בסיס בכאלף. נעשה שינוי אירגוני ותפקידי הוגדר מחדש-מאז בפועל הבונוס שלי ירד לכ 2500-3000. האם זה מותר? בפועל נפגעה לי המשכורת ואלו החודשים הקריטים לפני הלידה לפיהם יחושב השכר בחל"ד

שלום רב וחג שמח, השאלה כללית מדי מדוע הבונוס השתנה? האם בגלל שיטת החישוב החדשה? בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה