עבודה במשרד ממשלתי - שמירת הריון+חל"ד

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

27/03/2009 | 13:53 | מאת: דנית

שלום, אני עובדת במשרד ממשלתי מזה כ- 8 שנים. מאז שבוע 22 להריון (כעת בשבוע 27) נמצאת בשמירת הריון (בשלב זה ע"ח ימי מחלה). רציתי לדעת האם ניתן להכריח אותי ל"וותר" על התקן עליו אני מוצבת (תפקיד בכיר) במשרד לאור העובדה כי לא אהיה במשרד לפחות ב- 8 חודשים הקרובים (יתרת הריון + חל"ד) ולשבץ באופן קבוע !! מישהו אחר לתפקיד זה?ולגרום לי לקבל כל תקן/תפקיד אחר במשרד גם אם אינני מעוניינת בו?

שלום רב, ממש לא!! אסור להם לפגוע בתקן שלך. עמדי על זכויותייך שכן אחרת יהא קשה לך לאחר מכן לקבל תקן חדש. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהרhון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה