שמירת היריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

03/03/2009 | 13:47 | מאת: נטלי

שלום רב! רציתי לדעת אם קיים דבר כשמירת היריון חלקי. אני בסוך חודש 5 ועובדת ב 3עבודות שלארונה מקשה עלי מאוד. היתי רוצה לגעת אם ישנם אישורים רפואים ניתן לצאת לשמירת היריון מעבודה אחד בלבד או אני חייבת לעזוב את שלושתם. תודה מראש נטלי

שלום רב, ישנו דבר כזה שמירת הריון חלקית. באשר לשאלה השנייה הדבר תלוי בטיב עבודותייך. הרופא המטפל המלווה את הריונך צריך להחליט על כך. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה