שמירת הריון למספר שעות בודדות

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

29/11/2007 | 13:09 | מאת: ש

שלום רב, רציתי לברר, אני בשבוע 25 ואני עובדת ב-2 מקומות עבודה, בעבודה פיזית, וברצוני להוריד את שעות אחה"צ בעבודה השניה(סה"כ 8 שעות שבועיות)... האם יש דבר כזה שמירת הריון חלקית למספר שעות בודדות? ואם כן, כיצד יבוצע חישוב המענק לאחר לידה ממקום עבודה זה בהנחה שאיני אעבוד שם 3 חודשים אחרונים בשל שמירת הריון. תודה

שלום רב, בהחלט קיממת אפשרות לשמירת הריון חלקית. כל שעלייך לשעות הוא לגשת לרופט המטפל ולקבל ממנו אישור לשמירת הריון כגון זו. לעניין דמי הלידה, תוכלי לפנות לביטוח הלאומי על מנת שדמי הלידה יחושבו לפי משכורותייך הגבוהות. בברכה, עו"ד שחר

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה