הרעת תנאים בהריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

18/11/2007 | 12:53 | מאת: אסתר

שלום רב, רציתי לשאול האם מותר לבוס שלי לטרטר אותי למקומות / תפקידים שונים (בתוך הארגון) לאחר שהודעתי לו אודות ההריון (שבוע 13)? התברר לי כי הבוס שלי מתכנן להעביר אותי למשרד אחר, אשר הדרך אליו רצופה מכשולים (פיזית), יש בו המון אבק (ואני אסמטית) וסביבת העבודה בו מזוהמת הרבה יותר מהמקום שאני נמצאת בו כרגע. האם הדבר יכול להיחשב הרעת תנאים? האם זהו יחס ראוי לאישה הרה? חשוב לי לציין כי הבוס עושה זאת ממניעים אישים וכי אין לו שום סיבה מוצדקת להזיז אותי מתפקידי.

שלום רב, על פניו נשמע כי מדובר בהרעת תנאים. אם יש לך הוכחות לכך תוכלי למנוע ממנו מלעשות כן. אם הוא ממשיך לעשות כן, אנא כתבי לי יש לכתוב לו על כך מכתב התראה. בהצלחה, רחל

19/11/2007 | 09:51 | מאת: אסתר

רחל, תודה רבה לך. אני אראה איך העניינים מתקדמים ואכתוב לך בהתאם. יום טוב.

18/12/2007 | 22:31 | מאת: דניאלה

אני עדיין ממתינה לתשובה בשל הורדת שעת עבודה אני עובדת כמורה לח"מ והמנהלת הורידה שעת עבודה(למרות שאני עובדת מעל 100% משרה)מה שמקטין לי את אחוזי המשרה עתה אני צריכה לחזור לעבודה ויש זמן מוגבל שאני יכולה לבקש את שמגיע לי ולא לא אוכל לקבל רטרואקטיבית ברצוני להדגיש שהמחליפה שלי העירה בשמי על כך שחסרה שעת עבודה במערכת והמנהלת פטרה אותה בתשובה שזה בסדר השאלה האם מותר לי לבקש את השנוי כשיש לי מעל 100% משרה(במידה ותרד לי השעה הזו ובשנה הבאה היא תחליט שאני אעבוד בכיתת יסודי האחוזי משרה שלי יהיו מאוד נמוכים ואולי לא יגיעו ל100% )

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה