הפרת חוזה לתחילת עבודה בעקבות הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

09/01/2010 | 13:10 | מאת: אורית

שלום רב במועצה בה אני עובדת, למעשה חתמתי על חוזה עבודה, שכלל עבודה נוספת במועצה, בתפקיד מסוים, מינוי זה היה מותנה באישור התקציב באותה שנה במועצה(שנת 2009), התקציב לא עבר, וכעבור שנה(שנת העבודה 2010) הוגש התפקיד שוב לאישור תקציבי במועצה, רק שכיום אני כבר בהירון שמירה חודש 8. התקציב השנה אושר, אך מכיוון שאני בהיריון ולא אוכל להתחיל בתפקיד מיד, אלא רק בעוד 4 חודשים, הוחלט לתת את התפקיד למישהו אחר?? האם דבר כזה לעזעזל הוא חוקי? אני רותחת מזעם, על החוצפה. תוכנית עבודה ותקציב שאני בניתי והייתי אמורה לנהל, מאושר מכיוון שאני בהיריון מוענק למישהו אחר?? פשוט שערוריה.. האם יש לי עילה לתבוע??

שלום רב, אם העובדות הן כפי שאת מתארת אותן הרי שבוודאי שיש לך עילה לתבוע. אכן חוצפה!!!!!! בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה